2500 euro lenen - laagste rente bij een lening van 2500 euro

Op deze pagina vindt u een overzicht van de laagste rentes bij een consumptieve lening (particulier) van 2500 euro. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen de verschillende leenvormen zodat u de verschillende leningen eenvoudig en snel kunt vergelijken.

Laagste rente doorlopend krediet van 2500 euro

Een doorlopend krediet kent een variabele rente maar toch een vast maandbedrag. Afgeloste bedragen zijn weer op te nemen.
  kredietverstrekker - lening   min. rente* max. rente*    
ABN AMRO - Flexibel Krediet 7,50 %11,40 %details
SNS Bank - Doorlopend Krediet 9,90 %9,90 %details
Santander - Doorlopend krediet 10,10 %10,10 %details
Meer doorlopend krediet vergelijken

Laagste rente persoonlijke lening van 2500 euro

Bij een persoonlijke lening geldt een vaste rente, looptijd en maandlast. Afgeloste bedragen zijn niet weer op te nemen.
  kredietverstrekker - lening   min. rente* max. rente*    
ABN AMRO - Persoonlijke Lening 7,70 %11,00 %details
Findio - Persoonlijke Lening 8,90 %11,70 %detailsonline afsluiten
Santander - Persoonlijke lening 8,90 %9,90 %details
Meer persoonlijke lening vergelijken
* De tarieven die hier getoond worden, zijn de effectieve jaarrentes die wij hebben gehaald uit publicaties van de maatschappij (bijv. internetsite). Getoonde rente van persoonlijke lening is gebasseerd op een looptijd van 60 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden over de juistheid van de tarieven (zie ook onze disclaimer). De hier vermelde tarieven hoeven niet voor iedereen van toepassing te zijn. Wij adviseren u om altijd goed naar de algemene voorwaarden en productvoorwaarden te kijken voordat u een lening afsluit. Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier.

De actuele leenrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 17-10-2017.