Lastig om te kiezen?

Doe het samen met een expert!

De beste hypotheek kiezen is niet eenvoudig. Er zijn meer dan 500 mogelijkheden! Gelukkig kunt u geheel vrijblijvend hulp krijgen van een expert van NHP.

Schakel expert in
Geheel vrijblijvend!

Hulp door experts van
Hypotheek berekeningen
Bij een hypotheekaanvraag komen een groot aantal hypotheekberekeningen kijken. Op deze site kunt u een aantal handige hypotheekberekeningen uitvoeren. Zo kunt u de maximale hypotheek berekenen die u op basis van uw inkomen kunt lenen. Daarnaast kunt u de verwachte boeterente berekenen die u dient te betalen op het moment dat u uw hypotheek zou gaan oversluiten.

Maximale hypotheek berekening
Bij het bepalen van de maximale hypotheek wordt door de hypotheekinstelling scherp gekeken naar de verhouding tussen het hypotheekbedrag en uw inkomen. Wilt u de maximale hypotheek in uw situatie berekenen, klik dan op "Beginnen". Wij verwijzen hier naar een andere website van ons, te weten www.homefinance.nl omdat we daar een zeer uitgebreide maximale hypotheek berekening tonen.
Wilt u meer weten over de maximale hypotheek berekening, klik dan hier.
Start de rekenmodule

Boeterente berekening
Op het moment dat u een hypotheek heeft lopen, kan het in sommige situaties zeer interessant zijn om deze over te sluiten naar een andere hypotheekinstelling. U kunt dan echter te maken krijgen met boeterente. Boeterente is een boete die een hypotheekinstelling in rekening kan brengen indien u uw lopende hypotheek wilt oversluiten naar een andere instelling. Om een goede indicatie te krijgen van de boeterente in uw situatie, bied wij u op deze site een online boeterenteberekening module aan. Wilt u de boeterente in uw situatie berekenen, klik dan op "Beginnen".
Wilt u meer uitleg over de boeterente berekening, klik dan hier.
Start de rekenmodule