Lastig om te kiezen?

Doe het samen met een expert!

De beste hypotheek kiezen is niet eenvoudig. Er zijn meer dan 500 mogelijkheden! Gelukkig kunt u geheel vrijblijvend hulp krijgen van een expert van NHP.

Schakel expert in
Geheel vrijblijvend!

Hulp door experts van

Inboedelverzekering

Op het moment dat u een huis heeft (of het nu een huurhuis is of een koophuis), dan heeft u gelijk ook een "inboedel". Hieronder worden alle roerende zaken verstaan. Een vuistregel die vaak gebruikt wordt om te bepalen wat roerende zaken zijn, is de regel dat alles wat verhuisbaar is onder roerende zaken vallen. En dus onder de dekking van een inboedelverzekering. Denk hierbij aan meubels, apparatuur, kleding, etc.

Met een inboedelverzekering kunt u deze roerende zaken verzekeren tegen verschillende vormen van schade. U kunt hierbij denken aan schade door brand, diefstal, storm, blikseminslag, een lek aquarium en vandalisme. Het hangt van het type inboedelverzekering af hoe ruim de dekking is. Hierbij geldt uiteraard vaak: hoe ruimer de dekking, des te hoger de premie.

Andere verzekeringen rondom de hypotheek

Andere verzekeringen waar u mee te maken kunt krijgen als u een hypotheek afsluit, zijn de opstalverzekering, overlijdensrisicoverzekering en woonlastenverzekering.

Meer informatie over hypotheken