Overzicht spaarrente ABN AMRO sparen
ABN AMRO sparenABN AMRO Bank is van oorsprong een Nederlandse bank opgericht in 1824. De ABN AMRO werd in 2008 overgenomen door een combinatie van Fortis, Royal Bank of Scotland (RBS) en Banque Santander. Vanwege de problemen bij Fortis door de kredietcrisis heeft de Nederlandse overheid een deel van de Nederlandse activiteiten van ABN Amro en Fortis genationaliseerd. Deze activiteiten zijn voortgezet onder de naam ABN Amro. Voor particulieren biedt de bank een heel breed scala aan producten, waaronder hypotheken, spaarrekeningen, pensioenen, verzekeringen en beleggingsproducten.

Adresgegevens:
Gustav Mahlerlaan 10
1082PP Amsterdam
www.abnamro.nl


De actuele spaarrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 28-3-2017.

Particuliere spaarrekeningen


Overzicht ABN AMRO spaarrekeningen met voorwaarden


0,15%
t/m
0,55%
KinderToekomst Spaarrekening
Spaarrekening waarmee (groot)ouders kunnen sparen voor hun (klein)kind. Te openen voor een kind dat nog geen 11 jaar oud is. De maximale spaarrente wordt alleen uitgekeerd over het saldo dat aan het eind van een kalenderjaar op de rekening staat.

0,15%
t/m
0,50%
Royaal Rekening
Spaarrekening waarmee geld of beleggingen geschonken kunnen worden. De hier vermelde maximale rente op deze spaarrekening bestaat uit een basisrente en een bonusrente. De bonusrente ontvangt u alleen als het spaargeld aan het eind van een kalenderkwartaal op de rekening staat.

0,15%
t/m
0,45%
Vermogens Spaarrekening
De maximale spaarrente vergoeding bestaat uit een basisrente en een bonusrente. De bonusrente wordt vergoed over het spaargeld dat tot het eind van het kalenderjaar op de rekening staat.

0,30%
Jongeren groeirekening
Betaalrekening en spaarrekening in één, speciaal bedoeld voor jongeren tot 18 jaar.

0,15%
t/m
0,25%
Direct Kwartaal Sparen
De genoemde maximale spaarrente geldt alleen over het saldo dat tot het eind van een kwartaal op uw rekening staat. Anders geldt een lagere spaarrente.

Overzicht ABN AMRO spaarrekeningen zonder voorwaarden


0,20%
Beleggers Spaarrekening
De Beleggers Spaarrekening wordt gekoppeld aan een effectendepot waarmee u in effecten kunt handelen. Met de Beleggers Spaarrekening kunt u dsu sparen en beleggen via één rekening. Op het moment dat u effecten verkoopt, komt de opbrengst direct op deze rekening.

0,20%
Direct Sparen
Spaarrekening zonder voorwaarden.

Overzicht ABN AMRO deposito sparen


Deposito termijnrente*
5 jaar0,01 %
10 jaar0,65 %
* Getoonde rentes zijn jaarrentes
Spaar Deposito
Deposito termijnen van 1 tot en met 10 jaar. Minimale inleg is 500 euro (bij maandbetalingen 5.000). Bij tussentijdse opname kunnen aanzienlijke boetes gelden.

Spaarrekeningen vergelijken op hoogste spaarrente...
Overzicht van alle spaarbanken op deze site...
Wilt u bericht ontvangen wanneer de rentes wijzigen? Klik hier voor meer informatie over Mijn Spaarrente...